ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΚΑΛ ΚΑΛΑΘΑΣ

Με πλήρη συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και με μεγάλη εμπειρία η ΒΙΟΚΑΛ ΚΑΛΑΘΑΣ κατασκευάζει εξαρτήματα ακριβείας με αυστηρές πάντα προδιαγραφές.

Οι σύγχρονες εργαλειομηχανές μας (REVOLVER – C.N.C- TORNOS) σε συνδυασμό με τον άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνική κατάρτιση μπορούν να εξυπηρετήσουν και την πιο απαιτητική σας ανάγκη.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει τορνιριστά εξαρτήματα από ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ – ΣΙΔΕΡΟ – ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ – ΠΛΑΣΤΙΚΟ με διαμέτρους από 03-82mm σε μεγάλη παραγωγικότητα.

Τα παραγόμενα προϊόντα μας ποικίλουν. Στην ευρύτητα των εργασιών μας παράγουμε:

Εξαρτήματα ακριβείας όπως ειδικούς κοχλίες, πίρους ΙΝΟΧ διαφόρων διαστάσεων με κανέλαζ διαφόρων μορφών, πίρους καρέ, ειδικά παξιμάδια και πολλά άλλα μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά, υδραυλικά εξαρτήματα κατόπιν παραγγελίας.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε εταιρείες με μεγάλες και αυστηρές πάντα απαιτήσεις.

Με την τεχνική κατάρτιση και τον μηχανολογικό εξοπλισμό πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε απαίτηση που τυχόν έχετε.

Με χαρά θα περιμένουμε να αποσταλεί FAX ή email με σχεδία προς μελέτη για την περαιτέρω συνεργασία μας.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Έχουμε την τεχνική κατάρτιση, εμπειρία και κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό να κατασκευάσουμε εξαρτήματα ακριβείας.

Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε και να μελετήσουμε οποιοδήποτε προσχέδιο ή πρόταση μας αναθέσετε, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αποστολή Μηνύματος

Τηλεφωνικό κέντρο

2102323127

Διεύθυνση

Σωτηρίου Γκρίτση 16 

Αχαρναί, Αττική